ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
فروشگاه مواد غذایی
تعداد صفحات: 13
فرمت : ورد (قابل ویرایش) :
فهرست مطالب
مقدمه
توضیح پروژه:
امکان سنجی :
اخذ مجوز و مسایل قانونی
برآورد تجهیزات و هزنیه آن :
برآورد مواد مصرفی و هزنیه آن :
انتخاب محل تاسیس و تعیین مبلغ خرید رهن یا اجاره:
نحوه تامین سرمایه:
نحوه و ملاکهای کسترش نیرویی انسانی :
بازاریابی و تبلیغات :
جدول زمان بندی:
محاسبات مالی :
سرمایه اولیه برای تاسیس محل
امکان سنجی :
(شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )
در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.