دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات

دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات

اورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی


اورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

اورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتیپاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
 30 اسلاید

قسمتی از متن:
فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :
1ـ کالباس های حرارت دیده
2ـ کالباس های خام
3ـ کالباس های پخته
4ـ گوشت های عمل آمده
دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.