ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این مقاله در مورد اصلاح بودجه بندی می باشد.
تعداد صفحات: 29
فرمت: ورد(قابل ویرایش)
خشک کردن، قدیمی ترین روش برای نگه داری غذا به حساب می آ ید.
ساکنان اولیه آمریکا، از جمله بلال، برش های سیب، کشمکش،انگور وگوشت را خشک می کردند.
در مقایسه با سایر روش ها،خشک کردن کمی اسانتر است. در حقیقت، لوازم و تجهیزات این کار دردست دارید.
غذاهای خشک شده خیلی خوب نگه داشته می شوند زیرا محتوای رطوبت آنها اینقدر پایین است
که اورگانیزم های فاسد کننده نمی توانند رشد ونمو پیدا کنند.
خشک کردن هیچ گاه جای کنسرو نمودن وفریز کردن را نمی گیرد،
زیرا این روش ها در نگه داری طعم، ظاهر و ارزش غذایی مواد نقش بهتری را بازی می کنند.
اما خشک کردن بهترین راه برای تهیه غذاهایی است که
بتوان تنوع و تفاوتی را به خوراک اضافه نمود و یک غذا و خوراک مقوی و خوشمزه را تهیه کرد.
یکی از بزرگترین مزایای غذاهای شک شده این است که
فضا وجای خیلی کمتری را نسبت به غذاهای کنسرو شده ویخ زده را اشغال می کنند.
روش های توصیه شده برای کنسرو نمودن و فریز کردن به وسیله تحقیقات وتجارب گسترده ای مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
خشک نمودن خانگی مراحل آن چنان پیچیده ای ندارد.
غذا می تواند از چند طریق خشک شود.برای مثال، اگر هوا به اندازه کافی گرم وخشک بود
به وسیله آفتاب، یا اگر هوا مرطوب بود به وسیله یک اجاق یا خشک کن.