دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات
دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات

گزارش کارآموزی کارخانه قند


گزارش کارآموزی کارخانه قند

گزارش کارآموزی کارخانه قند


عداد صفحات: 308 صفحه
فرمت:word ( قابل ویرایش)
مقدمه
در ایران، در قرن اول هجری تولید شکر از نیشکر در خوزستان معمول بوده و کارگاه های متعدد شکر سازی در آن منطقه وجود داشته است. نیشکر در اواخر قرن اول هجری از ایران به مصر و از آنجا به طرابلس و در نیمه اول قرن دوم به اسپانیا و سایر مناطقی که در آن زمان زیر سلطه مسلمین بود، منتقل می شود. مهاجرت صنعت گران ایرانی به خصوص تولیدکنندگان خوزستانی شکر به مناطق مذکور موجب توسعه تولید شکر از نیشکر در آن نواحی گردید، به طوری که پس از مدتی شکر سفید مصری رقیبی برای شکر و قند پارس شد. در اواخر قرن چهارم هجری ( دهم میلادی) نیشکر از اسپانیا به جزایر سیسیل ایتالیا راه یافت.




فهرست مطالب
عنوان                                                صفحه
تاریخچه                                            1
مقدمه                                                3
دستورالعملهای عمومی                                        8
فصل اول    
    آزمایشهای عیارسنجی                                    12
فصول دوم
    انتقال چغندر قند                                    18
فصل سوم
    عصاره گیری                                        20
فصل چهارم
    تصفیه شربت                                        66
فصل پنجم
    اواپراسیون                                        90
فصل ششم
    کریستالیزاسیون                                        121
فصل هفتم
    کوره آهک                                        178
فصل هشتم
    کوره بخار                                        204
فصل نهم
    قندگیری از ملاس                                    217
فصل دهم
    فاضلاب                                        235
خط دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.