دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات
دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود مقالات,سوالات درسی جدید

دانلود نمونه سولات.دانلود گزارش کار.پاورپونیت.کارشناسی ارشد.سوالات استخدامی.پروژه.ترجمه مقالات

پروژه شیر پاستوریزه و خط تولید انواع محصولات لبنی


پروژه شیر پاستوریزه و خط تولید انواع محصولات لبنی

پروژه شیر پاستوریزه و خط تولید انواع محصولات لبنیفرمت :  pdf قابل ویرایش

تعداد  صفحه : 33 اسلاید
همراه با عکس

قسمتی از این پروژه:
شیر و فراورده های آن یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی انسان ها در نقاط مختلف جهان است. شیر از دیرباز به عنوان غذایی کامل شناخته می شود و آن را غذای سلامتی می نامند. در قرآن مجید چندین بار به شیر اشاره شده و آن را مایعی زلال، گوارا و لذیذ برای نوشندگان معرفی کرده است. در روایات بسیاری از معصومین علیهم السلام نیز به اهمیت مصرف شیر تأکید شده است. شیر بیشتر ترکیبات مغذی مورد نیاز بدن انسان را دارد. بخش پروتئینی شیر حاوی تمام آمینواسیدهای ضروری است، ضمن اینکه در این بخش پپتیدهای زیست فعالی یافت شده که ویژگی های فیزیولوژیکی بسیار مناسبی از جمله کاهش دهندگی فشار خون و آرامش بخشی دارند. فاز چرب شیر، واجد اسیدهای چرب ضروری بدن بوده و نیز حاوی اسید چرب ویژه ای به نام لینولئیک اسید مزدوج است که تأثیر مهمی در سلامتی دارد. شیر مهم ترین منبع تأمین کلسیم و فسفر است. به این ترتیب مصرف شیر یکی از مهم ترین راه کارهای جلوگیری از بروز بیماری پوکی استخوان است که به عنوان بیماری خاموش شناخته می شود.

تولید شیر پاستوریزه پاستوریزاسیون نوعی فرایند حرارتی شیر است که طی آن تمام میکروب های بیماری زای موجود در شیر و همچنین بخش بزرگی از میکروب های غیر بیماری زای شیر از بین می روند. اما شدت پاستوریزاسیون به گونه ای است که آسیب وارده به مواد مغذی شیر در حداقل است، مجموعه این دلایل باعث شده که شیر پاستوریزه پرمصرف ترین فراورده حاصل از شیر باشد.


دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.